Martin Rådbo

Hem
Nyheter
Mål och drömmar
Citat
Förebilder
Inspiration

Roligt
Att inte leva

Bilder
Artiklar
Länkar

Personligt
Kontakt

Nyheter

2012-02-18
Lyckornas sjöväg 10. Äntligen hittat vår drömtomt och fått nycklarna till det fallfärdiga huset som vi skall riva för att bygga vårt drömboende. Tomten har strålande sjöutsikt, fritt läge, lugnt och tyst, men ligger ändå nära Mölnlycke. GRymt läge helt enkelt. Välkomna att titta förbi!

2009-08-07  
Snart iväg igen. Skall åka upp till Norge för att möte min sambo som varit där några veckor. Vi skall ut på tur i de norska fjällen nära Volda på västlandet för att sen avsluta med ett bröllop på lördag.

2009-08-06
Har länge haft besvär med mitt vänstra knä, det är irriterat och kanske inflammerat i brosket precis under knäskålen ovanför knät, "klockan två" på utsidan. Fick idag med kort varsel tid hos Sverker Nilsson, en duktig idrottsläkare i Varberg som tagit hand om flera av våra stora friidrottare. Hans ordination var att stärka lårmuskeln för att avlasta knäskålen, och att träna extra hårt de övningar som gjorde ont i knät.
Att få träna så mycket man vill när man är skadad är ju mumma för en idrottare så glad i hågen for jag därifrån.
Träffade två timmar senare en sjukgymnast på Linnégatan i Gbg, som gav mig rådet att inte göra övningar som innebar kraftig smärta i knät. Så nu har jag två olika bud. Slutar väl med att jag kommer köra sjukgymnastens övningar för ökad balans och styrka i vissa muskler, samt även träna på som vanligt men troligen inte med kraftig smärta eftersom jag själv inte riktigt tror på det.
Återkommer med rapport kring hur det går...

2009-08-01
Två veckors skepparuppdrag i Kroatien är precis slut, har seglat med svenska turister som inte kunde hantera båtarna på egen hand. Skönt att vara hemma igen, mer lagom temperatur och bättre ordning.

2009-04-18
I helgen bär det av till Karlstad och multisporttävlingen "TEA". En tredagars nonstop tävling med support. Herkules ställer upp med totalt tre lag och jag ser verkligen fram emot detta. Start på torsdag vid 10-tiden. Följ gärna tävlingen på www.multisport.org

2009-04-09
Packar det sista inför en av årets fjällvandringar. Nu bär det av med tåg upp till Kiruna och sen på tälttur en vecka med skidor. En mycket trivsam form av miniäventyr som är både enkelt att förbereda och genomföra.

2008-09-13
Idag körde vi Femmans multisportrace för tredje gången, och det gick väldigt smärtfritt. Detta är nu troligen Europas största multisporttävling sett till antalet deltagare och jag planerar att utveckla den ytterligare till nästa år.

2008-07-23
Sitter uppe i Sälen, trött och glad efter flera dagars tävlande. För första gången finns det en multisportklass på klassiska O-ringen, och i Sälen har du lyckats riktigt bra med stugboende åt alla och en rolig tävlingsform. Förhoppningsvis något som kommer bli en tradition.

2008-06-28
Sex timmar tävlande i multisporttävlingen Åre Extreme Challenge idag. En rolig solotävling med samma bansträckning varje år. Hamnade väl i mitten av resultatlistan som innehöll bland annat världens just nu bästa multisportatlet vid namn Richard Uscher, Nya Zeeland. På bilden syns han mitt i den första forsen.

2008-06-13
Projektarbete i Grekland under två mycket intensiva veckor. Har hjälpt Navigare Yachting att segla en av deras största båtar, en Hanse 54-fots charterbåt. Första veckan var speciell då jag fick ta hand om en kund som var nere för att deltaga i en stor mässa. De kom med nya gäster på båten varje dag som skulle få sitt livs seglingsupplevelse. Tror att vi till slut fick nöjda kunder i alla fall.
Andra veckan kom båtens ägare ner, en av Sveriges mer kända artister. Det var några intensiva dagar med att få ordning på allt som han ville ändra på i båten, samt lära dem segla denna för dem ganska stora båt.

2008-05-07
Planerar för fullt inför helgens flytt av alla våra internetbaserade servrar. Flytten kommer innebära bättre säkerhet, snabbare åtkomst för våra kunder samt till på köpet billigare månadskostnader. Tack Kontorsplatsen för det.

2008-03-28
Min multisportklubb kör träningsläger i helgen vilket jag ser fram emot. Några intensiva dagar tillsammans med mycket träning och tjöt.

Delar av Herkules multisportgäng samlade för träningsläger.

2008-03-02
Riktiga Vasaloppet gick av stapeln idag. Blev en sällskapsresa från start till mål då spårförhållandena gjorde att alla åkte i samma spår och det var omöjligt att åka om. Borde ha startat längre fram, men det är lättare sagt än gjort. Blev ändå min bästa placering någonsin så är ganska nöjd ändå.  

2008-02-25
Mitt bästa "Vasalopp" hittills. Åkte idag Öppet spår på cirka 5½ timme, men tappade mycket tid i starten då jag dumt nog ställde mig längst bak i kön bland alla startande. Nästa år ska jag gå upp tidigare på morgonen...

2008-01-03
Hemma igen efter att ha firat jul och nyår i Norge. Höjdpunkten var att på nyårsafton tillsammans med Sol och en kamrat till henne få bestiga Snöhätta, en fin och lätt topp i Norge. En toppenupplevelse, ha ha!

Lär gamla nyheter här

 

Kontakta Martin
martin@radbo.org