Martin Rådbo

Hem
Nyheter
Mål och drömmar
Citat
Förebilder
Inspiration

Roligt
Att inte leva

Bilder
Artiklar
Länkar

Personligt
Kontakt

Äldre nyheter från 2007 och bakåt

 

2007-12-10
Hemma efter fyra underbara dagar i Vålådalen i Mattias Fredrikssons stuga. Ett perfekt sätt att starta säsongen och det blev många sköna mil i benen denna helg. Avslutade lägret med att kolla på Vålådalens ski marathon från stugfönstret. Tror bestämt det var Svärd som vann före Ahlin (igen...)

2007-09-07
Äntligen...!!!!   Lär mer här

2007-08-26
Mitt nätdejtande har fortsatt med livlig email-konversation hela sommaren. I helgen träffade jag min nya kärlek på riktigt för första gången. Vi var ute och seglade och sov över i blåsten på en ö norr om Gbg. Känns väldigt spännande och jag vill verkligen att det ska bli en fortsättning på det här.  

2007-07-25
Befinner mig på O-ringen i Mjölby. Springer inte hela tävlingen utan bara några etapper. Men det händer ändå spännande saker i mitt liv. Fick idag oväntat ett email som svar på min kontaktannons på nätet, hur kul som helst. Fortsättning lär följa...

2007-06-09
Provade idag för första gången eskimåsvängen med kajaken på riktigt, det vill säga i havet. Gick faktiskt på första försöket så nu är jag riktigt nöjd. Att rolla är kul...   när man kan. 

2007-03-14
Förberedelserna inför TEA nu till helgen är i full gång, massor av prylar och saker som ska ordnas. Ska bli ganska skönt att äntligen få komma iväg på fre morgon, även om det bara är ett drygt dygn det handlar om. 

2007-03-04
Vasaloppet. Tog med god marginal min medalj men är ändå inte nöjd. Förberedde mig väl hela veckan innan men stressade ändå upp mig i onödan på morgonen och klantade till det med vallan. Följden blev nio mil med bra glid men inget fäste och så mycket stakträning hade jag inte kört att jag egentligen orkade staka mig igenom ett helt lopp. 

2007-02-10
Äntligen sitter kajakrollen någorlunda. Utan andra hjälpmedel än paddeln ska väl då tilläggas kanske. Fast det är väl en sak att lyckas i en varm bassäng, inomhus utan vågor. Till sommaren får vi se hur det går i verkligheten

2006-12-10
Tredje delen av bassängkursen idag. Tränar eskimåsväng och andra lekövningar med kajaken för att till sommaren förhoppningsvis kunna rolla runt utan besvär. Idag lyckades jag åtminstone rolla runt ett helt varv fast med flottör på paddeln. Snart skall det gå utan hjälpmedel... 

2006-09-30
Stod idag som tävlingsledare för Femmans Multisportrace. Känns som en mycket lyckad tävling.   

2006-09-13
Tagit en rejäl omgång med hemsidan idag.  

2005-03-11
Samtal med läkaren idag och vi kom överens om att försiktigt börja känna på att springa igen efter månader av vila i samband med stressfrakturen i benet. 

2005-03-06
Vasaloppet.
Som vanligt trögt i starten trots femte startled. Väl uppe på myrarna trodde jag att det skulle bli åka av men nåt fel i prepareringen gjorde att verkligen alla åkte om mig under några mil. Kämpade för att hålla jämna steg men orkade inte riktigt. Till slut lämnade jag skidorna på Vallaservice och bad dem skrapa bort en del fästvalla och sen gick det bättre. Kroppen var dock så slut och tre mil från målet började min diabetes dessutom att krångla så jag fick åka med krampkänning i ben och en trött överkropp resten av loppet.
I mål på 6:39 tror jag det blev till slut. Inte nöjd men med tanke på hur jag mådde under loppet var det ändå hyggligt.
Nästa år ska det bli medalj!

Kontakta Martin
martin@radbo.org