Martin Rådbo

Hem
Nyheter
Mål och drömmar
Citat
Förebilder
Inspiration

Roligt
Att inte leva

Bilder
Artiklar
Länkar

Personligt
Kontakt
Personligt
Personligt Kärleken Projekt Utbildning Resultat idrott

Jag är en aktiv och levnadsglad person som älskar utmaningar. En stilla höstdag ute på havet i en kajak är toppen men allra bäst trivs jag när det är kallt, blåsigt och regnigt och man får kämpa. Hittar nästan alltid glädjen i det jag gör och har väldigt svårt för människor som ser problem istället för lösningar. 

En av mina bästa vänner beskrev mig en gång i ett reportage så här: 
"Martin är som person oerhört glad och positiv. Dessutom har han den konstiga egenskapen att inte surna till när det kommer motgångar utan verkar bara trivas bättre ju fler utmaningar han måste ta tag i".

Min mamma har berättat att när jag var liten ställde hon ut barnvagnen i kylan när jag skulle sova och sedan dess har jag alltid gillat att vara ute. Kanske min passion för det lite motiga föddes då. Helt klart är det ju utmaningar som lockar även nu. 

Visst är det även en njutning att få glida fram i lagom vind i segelbåten med solnedgången i horisonten men det är liksom lite för lätt, man måste inte kämpa. Renatas citat i högerkanten säger nog allt. 
Men helt klart så tål bägge typen av upplevelser att finnas till. 

Jag pysslar just nu mer eller mindre aktivt med följande aktiviteter: 

  • Idrotter såsom skidåkning, orientering, löpning, cykling och multisport.

  • Fjällvandrar sommar som vinter, nästan alltid i tält och på vintern med skidor.

  • Alla former av segling, jolle, större båtar, långfärd och kortare sträckor eller mindre tävlingar. 

  • Kajakpaddling

  • Långfärder med cykel

  • Långfärdsskridsko

  • Stora och utmanande projekt. Läs mer på projektsidan.

Jag tycker att delad glädje verkligen är dubbel glädje. Säkerhetsmässigt kan det ibland vara nog så bra att vara ensam eftersom man då är skärpt och själv tar de rätta besluten. Men fy vad tråkigt det är. Därför gör jag gärna sällskap med dig när jag är ute i naturen eller tränar.

Har på senare år insett att jag mer och mer uppskattar att få umgås med duktiga människor som vet vad de håller på med. Alltså att bara få umgås med jämlikar och få njuta av livet.

Välkommen att hänga med!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta Martin
"Jag gillar inte när det är mysigt. Jag vill att det ska vara tufft. Om det är mysigt har man inte åstadkommit något. Man har inte kämpat. Att det är jobbigt är halva nöjet"
Renata Chlumska
martin@radbo.org